جدید
این محصول در انبار موجود نیست
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ عرضه:
دریافت کننده :
با خرید این محصول شما 3 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنید .
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم .
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید .
برای خرید عمده از سایت مارکت سیتی عدد 1 را به سامانه پیامکی ما به شماره ذیل ارسال فرمائبد .
500021910132
31,000 تومان
31,000 تومان
225,000 تومان
24,000 تومان
28,500 تومان
64,500 تومان
54,900 تومان
29,800 تومان
60,000 تومان
88,500 تومان
33,000 تومان
98,000 تومان
75,000 تومان
ابعاد | 41x12x5 میلیمتر |
توضیحات | بسیار شیک و با کیفیت ، مناسب برای تمامی امور |
نوع اتصال | USB |
نوع رابط | USB 2.0 |
وزن | 6.47g |
جنس بدنه | فلزی |
نشانگر LED | |
سازگار با سیستم عامل | Windows XP, Vista, 7, 8, Mac OS 9.X and Linux™ Kernel 2.4 or higher, with no device driver needed |
ظرفیت | 32 گیگابایت |
مقاوم در برابر آب | |
مقاوم در برابر ضربه | |
مقاوم در برابر گرد و غبار | |
مقاوم در برابر شوک و لرزش | |
سرعت خواندن اطلاعات | 17 مگابایت بر ثانیه |
سرعت نوشتن اطلاعات | 7 مگابایت بر ثانیه |
ولتاژ مورد نیاز | 5 ولت |
مزایا | 1. بدنه فلزی 2. کیفیت عالی 3. قیمت مناسب |
معایب | |
گارانتی | مادام العمر |
طراحی زیبا با بدنه ای از جنس پلاستیک
طراحی ظریف به همراه منفذ در قسمت انتهایی برای اتصال بند به بدنه
مناسب ذخیره سازی فایل های صوتی ، تصویری و هر فایل حجیم
رابط: USB 2.0
ظرفیت حافظه: ۳۲GB
سرعت آن متناسب با نوع سخت افزار، نرم افزار و کاربرد دستگاه میزبان ممکن است تغییر کند
سازگار با سیستم عامل های:Windows XP, Vista, ۷, ۸, Mac OS 9.X and Linux™ Kernel 2.4 or higher
ابعاد: ۲x1.5×0.7cm
دفتر اصلی شرکت وایکینگ من در ایالت کالیفرنیا آمریکاست اما وایکینگ من همانند دیگر شرکت های معتبر حوزه لوازم ذخیره سازی، محصولات خود را تحت لیسانس وایکیگ من در کشور تایوان تولید می کند. حوزه کاری وایکینگ من فلش مموری ها، مموری کارت ها، هاردهای اکسترنال و هاردهای پر سرعت SSD می باشد و وارد حوزه تامین و تولید دیگر لوارم جانبی نیز شده است.
گارانتی محصولات وایکینگ من در ایران به صورت انحصاری به عهده شرکت نوین رایانه سگال می باشد.
با توجه به کیفیت ساخت و قیمت رقابتی، وایکینگ من، هم اکنون سهم خوبی از بازار ایران را به خود اختصاص داده و این درصد بازار پیش بینی می شود که در آینده افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
هیچ نقدی هم اکنون وجود ندارد
خبرنامه در خبرنامه ما ثبت نام کنید و از آخرین محصولات و پیشنهادات مطلع گردید